Festival Worteldagen

thema   -  Tijd

21  t/m 24 mei 2021 - Pinksteren

Route uitleg

Meestal als je naar een theatervoorstelling gaat kun je in de vooraankondiging lezen waar het over gaat. Bij locatie theaterfestival Worteldagen gaat dat anders. Je koopt een kaartje voor een voorstelling, we noemen deze voorstelling "een route". Van te voren weet je niet wat je te zien krijgt, je laat je verrassen, hooguit wordt bij de entree van de locatie kort iets vertelt over de maker en de naam van de performance.

Met een kaartje dat je koopt kun je een route volgen. Er zijn een 10-tal routes met elk een eigen kleur, de route bestaat steeds uit 4 kleine performances van maximaal 10 minuten. Elke route duurt ongeveer een uur. Alle routes vertrekken steeds bij het info / kaartverkoop punt en eindigen daar ook weer. Je wordt begeleid door een gids die een paraplu bij zich heeft in de kleur van de route. De verschillende routes hebben elk een eigen karakter.

 

 

Er zijn wandelroutes en fietsroutes, beide duren een uur. Je gaat met een kleine groep bezoekers van maximaal 15 personen op pad. De gids weet waar de locaties zijn, dus laat je verrassen. Veel locaties zijn buiten, meestal op plaatsen waar je normaal niet komt.

Bij het kaartverkoop punt zijn een beperkt aantal fietsen beschikbaar voor de fietsroutes. Wil je zeker zijn van een goede fiets, neem dan vooral je eigen fiets mee, dan weet je wat je hebt. Er zijn helaas geen kinderfietsjes.

 

 

Een heel leuk en levendig festival, veel ‘non-informed’ publiek en een kans om het prille werk te zien van aankomende jonge makers.

Kleinschalig beeldend locatietheater festival - Worteldagen 2021 - 21 t/m 24 mei