Festival Worteldagen

thema   -  Tijd

21  t/m 24 mei 2021 - Pinksteren

Hoe kom ik in Norg

Norg ligt in de kop van Drenthe, 15 kilometer ten noordwesten van Assen en 20 kilometer ten zuidwesten van Groningen.

Met de auto: Als je met de auto komt en je komt uit de Randstad, dan is door de polder - Lelystad, Joure, Heereveen (A7) - een goede optie met weinig kans of files. Anders volg je de A28 en gaat bij Assen richting Norg. (je navigatie brengt je wel ter plekke)

Festival Worteldagen heeft een eigen parkeerterrein van het Kunsterf Norg, gelegen aan de westzijde achter de boerderij, dit is aan de Hofstraat, postcode 9331JN (GPS - 53°03'55.6"N 6°27'19.4"E) of volg de P-borden ter plaatse.

Met het openbaar vervoer:  Vanuit Groningen heb je twee mogelijkheden. Of rechtstreeks met de bus via Roden en daar overstappen of eerst met de trein naar Assen en vandaar met de bus naar Norg. Vanuit Assen gaan er bussen naar Norg.

Voor de bus geldt: reis je in de daluren, 's avonds of weekend, dan is het vrijwel steeds een belbus, die een uur van te voren gebeld moet worden. Zie voor de dienstregeling; Arriva en volg daar de aanwijzingen.

Op de fiets:  Je kan vanuit Assen of Groningen binnendoor en je heb diverse fraaie routes die je door het Drentse landschap voeren,  je bent dan wel een klein uurtje onderweg.

 

Verwachtingen overtroffen. Originele voorstellingen in prachtige natuur.

Kleinschalig beeldend locatietheater festival - Worteldagen 2021 - 21 t/m 24 mei