Festival Worteldagen

thema   -  Tijd

21  t/m 24 mei 2021 - Pinksteren

het Festivalhart

Gedurende de week voorafgaand aan het festival, werken het team en vrijwilligers aan het inrichten van het festivalterrein en informatiepunt in het centrum van Norg, met het thema “ Tijd ”. Er werden de voorafgaande maanden zo'n 500 klokken verzameld.
De bezoeker kan hier terecht voor informatie, kaartverkoop en een kopje koffie, drankje en snack. Het informatiepunt is een essentieel onderdeel van festival Worteldagen, het is een afspiegeling van de gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden tijdens de voorafgaande weken. (programma)

Het infopunt is een ontmoetingsplaats tussen bezoekers, studenten, nieuwe makers, familie, vrienden en bekenden. Kortom het bruisende hart van festival Worteldagen.

 

Het festivalhart is tevens het startpunt van ALLE voorstellingen, "Kunsterf Norg" Brinkstraat 1 - 9331JE Norg.

Locatietheater met de publieksroutes is de basis van het festival, ook in 2021. Dit jaar voor de vierde keer met als uitvalsbasis, infopunt en kaartverkoop locatie “Kunsterf Norg”. Hier zijn tal van mogelijkheden om een fijne sfeer te creëren met terrasjes, exposities en verrassingselementen. Uiteraard liggen deze extra activiteiten in de lijn van het hoofdprogramma.

Omdat 2021 het derde Lustrum van festival Worteldagen is zal, als de omstandigheden het toelaten, er dagelijks live muziek aanwezig zijn. Blokkenschema hiervan volgt later in het jaar,  (klik hier) voor tijden en namen van muzikanten.

Kinderen van basisschool de Hekakker hebben tijdens atelier-uren "tijd beelden" gemaakt, alles te zien tijdens het festivalweekend.

 

Ik ben blij met dit leuke initiatief in Norg en dat ik het mocht meemaken. Dank jullie wel! Veel variatie, vind ik een erg positief punt. Succes allemaal en wellicht tot volgend jaar.

Kleinschalig beeldend locatietheater festival - Worteldagen 2021 - 21 t/m 24 mei