Festival Worteldagen

Vreemde Gezichten

7 t/m 10 juni 2019 - Pinksteren

het Festivalhart

Gedurende de week voorafgaand aan het festival, werken het team en vrijwilligers aan het inrichten van het festivalterrein en informatiepunt in het centrum van Norg, met het thema “Vreemde Gezichten”.
De bezoeker kan hier terecht voor informatie, kaartverkoop en een kopje koffie, drankje en snack. Het informatiepunt is een essentieel onderdeel van festival Worteldagen, het is een afspiegeling van de gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden tijdens de voorafgaande weken. (programma)

Het infopunt is een ontmoetingsplaats tussen bezoekers, studenten, nieuwe makers, familie, vrienden en bekenden. Kortom het bruisende hart van festival Worteldagen.

 

Het festivalhart is tevens het startpunt van ALLE voorstellingen, "Kunsterf Norg" Brinkstraat 1 - 9331JE Norg.

Locatietheater met de publieksroutes is de basis van het festival, ook in 2019. Dit jaar voor de derde keer met als uitvalsbasis, infopunt en kaartverkoop locatie “Kunsterf Norg”. Hier zijn tal van mogelijkheden om een fijne sfeer te creëren met terrasjes, exposities en verrassingselementen. Uiteraard liggen deze extra activiteiten in de lijn van het hoofdprogramma.

Kinderen van basisschool de Hekakker hebben tijdens atelier-uren "vreemde gezichten" gemaakt, alles te zien tijdens het festivalweekend.

Ook is er gedurende het Pinksterweekend live muziek, (klik hier) voor tijden en namen van muzikanten.

 

  

Ik ben blij met dit leuke initiatief in Norg en dat ik het mocht meemaken. Dank jullie wel! Veel variatie, vind ik een erg positief punt. Succes allemaal en wellicht tot volgend jaar.

Kleinschalig beeldend locatietheater festival - Worteldagen 2019 - 7 t/m 10 juni